Βασιλάκου

Στη Χαλκιδική βρίσκεται αυτή την περίοδο η Φαίη Σκορδά.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της προτού επιστρέψει στην Αθήνα για την πρεμιέρα της εκπομπής της. Μπορεί η Φαίη να βρίσκεται σε φάση διακοπών ωστόσο ξεκλέβει λίγο χρόνο για να μεταβεί αυθημερόν στην Αθήνα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη αλλά και τους στενούς της συνεργάτες για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «People» αρκετές και σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στην εκπομπή. Αρχικά το σκηνικό θα αλλάξει εντελώς για να είναι πιο λειτουργικό.

Αλλαγή όμως θα υπάρχει και σε πρόσωπα. Μόλις τρεις θα είναι οι παρουσιαστές που θα πλαισιώσουν τη Φαίη Σκορδά με την εκπομπή να μπαίνει και πάλι στη φάση της παρέας και όχι του πάνελ. Ακλόνητος παραμένει ο Άρης Καβατζίκης. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, είναι ο μόνος από την παλιά ομάδα που θα μείνει.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τηλεοπτική επάνοδος του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο παρουσιαστής, που ήταν ένα από τα ερωτηματικά της σεζόν θα είναι στην ομάδα της Φαίης τη σεζόν που μας έρχεται. Άλλωστε οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και παλαιότερα στο Mega.

Νέα προσθήκη στην εκπομπή θα είναι και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η τηλεκριτικός πέρσι ήταν στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα αλλά η εκπομπή διακόπηκε τον Δεκέμβριο.

Από εκεί και πέρα σταθεροί θα είναι και φέτος οι Λίτσα Πατέρα και Βασίλης Καλλίδης.