Η ωραιότερη ηθοποιός των ‘00s επιστρέφει στον ΑΝΤ1 10 χρόνια μετά -Έτσι είναι σήμερα (Pics)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο ΑΝΤ1 έχει βάλει ως στόχο την κορυφή της τηλεθέασης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη μυθοπλασία.

Μία από τις σειρές που αναμένεται είναι το «Πέτα τη φριτέζα» με την τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Μπέζου.

Εκτός όμως από τον σπουδαίο κωμικό θα υπάρξει και άλλη επιστροφή στο κανάλι του Αμαρουσίου. Πρόκειται για την ηθοποιό Ναταλία Μίγδου που μετά από 11 χρόνια θα τη δούμε στο κανάλι.

Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το πιο γλυκό μου ψέμα» με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Θανάση Ευθυμιάδη. Η ίδια τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στα Γιάννενα.

Η ανάρτησή της στο facebook.

Επιστροφή στην τηλεόραση του ant1 μετα απο 11 χρονια απουσιας μου σε ένα πολλά υποσχόμενο σίριαλ με τιτλο «Πέτα τη φριτεζα».Με τον Andreas Morfonios στη σκηνοθεσία (σ ευχαριστώ και σ εκτιμώ Ανδρεα) με τους σπουδαίους Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη στους πρώτους ανδρικους ρόλους.Ολα τα εχέγγυα διαθέτει αυτή η κωμική σειρά.Και πάντοτε ο ρόλος των ανθρώπων σ αυτές τις δουλειές ήταν και θα είναι να ψυχαγωγουν..να προβληματίζουν.. να προσφέρουν γέλιο και συγκίνηση.. να ξεκουράζουν το κοινό απο αυτη τη ζοφερη πραγματικοτητα και αυτό θα γίνει και με αυτή τη δουλειά!Κάναμε γυρίσματα αυτές τις μερες με σφιγμένη την καρδιά και σχεδόν αμίλητοι ο ένας με τον άλλον.