Η νέα Αθλητική Κυριακή: Οι παρουσιαστές και οι αλλαγές που θα γίνουν

Η νέα Αθλητική Κυριακή: Οι παρουσιαστές και οι αλλαγές που θα γίνουν

Τι ετοιμάζει η Δημόσια Τηλεόραση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν;

Είναι η μακροβιότερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και, με διαφορά, η πιο αναγνωρίσιμη από τους (άντρες, κυρίως) τηλεθεατές. Έχει περάσει, πια, στην 5η δεκαετία της… ζωής της και θα συνεχίσει και του χρόνου!

Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, καθώς η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα των 7 «άστεγων» ποδοσφαιρικών ομάδων και η Αθλητική Κυριακή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του προγραμματισμού της.

Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς, η επικείμενη σεζόν είναι ιδιαιτέρως σημαντική για το αθλητικό κομμάτι της Δημόσιας Τηλεόρασης, καθώς θα έχει στα χέρια της ένα μεγάλο «όπλο» να διαχειριστεί, εξ ου και ορισμένες αλλαγές στην εκπομπή της.

Το… τρίδυμο των παρουσιαστών με τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο και τη Μαρία Παπαδοπούλου δε θ’ αλλάξει μεν, ωστόσο ενδέχεται να γίνουν τροποποιήσεις στα σκηνικά και στα γραφικά προκειμένου να δοθεί μια «φρεσκάδα» στο όλο κόνσεπτ.

Επίσης, όπως είναι αναμενόμενο, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιχνίδια που θα μεταδίδει η ΕΡΤ (τα οποία, για να μην ξεχνιόμαστε, θα είναι 105 σε ολόκληρη την αγωνιστική χρονιά…) και θα περιοριστούν σημαντικά τα σχόλια, προκειμένου να υπάρξει έμφαση στις φάσεις και την ποδοσφαιρική δράση φέτος.

Φυσικά, θα γίνεται ενημέρωση και για τα υπόλοιπα αθλήματα, με το ποδόσφαιρο όμως να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο.

Η… αλλαγμένη Αθλητική Κυριακή έρχεται, λοιπόν, με στόχο να κερδίσει το κοινό.

Θα τα καταφέρει;