Το Καφέ της Χαράς: Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θέλει τον Περίανδρο Πώποτα να επιστρέφει με νέα επεισόδια (Vid)

Ανατροπές και εκπλήξεις: Τα καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στο νέο «Καφέ της Χαράς»

Μετράμε πλέον αντίστροφα…

Δεν γνωρίζουμε αν θα έχει επιτυχία το νέο «Καφέ της Χαράς» που όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Εκείνο που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι τα πρώτα επεισόδια θα σπάσουν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης καθώς όλοι έχουν περιέργεια να δουν το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα και να κάνουν τις συγκρίσεις με το προηγούμενο. Το αν θα κρατήσει η σειρά το κοινό ή όχι θα εξαρτηθεί από πόσο καλή θα είναι…

Και η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχουν αλλαγές και στο story, αλλά και στα πρόσωπα που θα δούμε μέσα απ’ τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ας ξεκινήσουμε με αυτούς που θα δούμε σίγουρα. Τους κατονόμασε άλλωστε ο Χάρης Ρώμας στη συνέντευξή του: «Όλοι οι βασικοί θα παίξουν: Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς… Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου.».

Όπως επίσης αποκάλυψε, οι τηλεοπτικοί Μανωλάκης και Βάλια θα επιτρέψουν κι αυτοί 15 χρόνια μεγαλύτεροι στους ίδιους ρόλους που το κοινό αγάπησε. Πάρης Σκαρτσολιάς και Έφη Ρασσιά αναλαμβάνουν ξανά τους παιδικούς τους ρόλους ετοιμάζοντας μια μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα, πάνω στην οποία θα βασιστεί το νέο story που θα καθορίσει την πλοκή της σειράς! Ποια θα είναι αυτή;

Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και ετοιμάζονται να κάνουν το πρώην ζευγάρι του εκκεντρικού δημάρχου και της «πρωτευουσιάνας»… συμπέθερους.

Τα δυο πρόσωπα που δεν θα δούμε στον νέο κύκλο είναι η Ματούλα (έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα) και η Ελεονώρα (Αναστασία Νίκου), η δασκάλα του χωριού στον 3ο κύκλο, που λάτρευε τον Λόρδο Μπάιρον, την ποίηση και τα λουλούδια σε βαθμό… κακουργήματος και που στο τέλος του σήριαλ ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Διονύση και να φύγουν για το Λονδίνο.

Ανατροπές και εκπλήξεις: Τα καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στο νέο «Καφέ της Χαράς»

Ο λόγος που δε θα τη δούμε στο νέο κύκλο της σειράς «κρύβεται» στις δηλώσεις του ίδιου του Χάρη Ρώμα, ο οποίος τόνισε πως θα επιστρέψει η Σοφία Μουτίδου, η οποία έκανε την Αγλαΐα- την πρώτη δασκάλα του χωριού που κλείστηκε στο ψυχιατρείο καθότι… τρελάθηκε.

Όσο για τα νέα πρόσωπα, θα είναι αρκετά. Τα πιο πολλά νέοι, ταλαντούχοι ηθοποιοί που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό (όπως ήταν δηλαδή τα παιδιά στον πρώτο κύκλο). Το αποκάλυψε αυτό ο ίδιος ο Ρώμας λέγοντας: «Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία».

Ανατροπές και εκπλήξεις: Τα καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στο νέο «Καφέ της Χαράς»

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα ακόμα νέο πρόσωπο, πολύ αγαπητό στο κοινό που θα μπει σε ρόλο-κλειδί στο «Καφέ της Χαράς» και θα κάνει πάταγο. Ίδωμεν…