κατηγορούσε

Ντόμινο αλλαγών στον ALPHA: Τι φέρνει η αλλαγή μέρας του «Πακέτου»

Τι άλλαγές φέρνει η μετακίνηση του «Πακέτου».

Σε νέα μέρα και ώρα μετακινείται ξανά η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Οι ιθύνοντες του ALPHA αποφάσισαν να ρίξουν μια από τις μακροβιότερες εκπομπές του καναλιού απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας» κάθε Σάββατο στις 21:00 το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν η εκπομπή είχε αλλάξει για πρώτη φορά μετά από δέκα πλέον χρόνια μέρα και ώρα. Συγκεκριμένα από την Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ είχε μετακινηθεί την Τετάρτη στις 22:00, αλλαγή που δεν είχε αρέσει στη Βίκυ Χατζηβασιλείου με την παρουσιάστρια να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της με διάφορους τρόπους.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι η αλλαγή αυτή ήταν η αρχή του τέλους της συνεργασίας της με το κανάλι.

Ωστόσο η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη ανανέωσε το συμβόλαιό της και ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μένει να δούμε αν ο ALPHA θα δικαιωθεί για την επιλογή να μετακινήσει και πάλι την εκπομπή αφού η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου σημειώνει εδώ και χρόνια εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Το κενό που δημιουργεί η μετακίνηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου αναμένεται να καλύψει το «Τατουάζ», όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Real». Η δραματική σειρά του ALPHA που πέρσι έκανε πάταγο αναμένεται και φέτος να αποτελέσει ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού της Κάντζας στη μάχη της τηλεθέασης.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν κοντραρίστηκε τόσο με το «Nomads» όσο και με το «Survivor» και κατάφερε να βγει αλώβητο.