Τηλεθεάσεις παραμονής Πρωτοχρονιάς: Τι προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό

Μεγάλη επιστροφή! Επανέρχεται στις οθόνες μας το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα των ’90s

Η σεζόν των μεγάλων επιστροφών στην τηλεόραση.

Αποτελούσε για πάρα πολλά χρόνια το κοσμικό και τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς. Ο διαγωνισμός ομορφιάς που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1 για την ανάδειξη της ωραιότερης Ελληνίδας έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες νεαρά μοντέλα να κάνουν σπουδαία καριέρα στο χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς «Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young» ανέδειξε μεταξύ άλλων την Τζένη Μπαλατσινού, την Εύη Αδάμ, την Ειρήνη Σκλήβα, την Εβελίνα Παπαντωνίου. Τα τελευταία χρόνια ο διαγωνισμός έφθινε με αποτέλεσμα να σταματήσει η προβολή του από τον ΑΝΤ1.

Η τελευηταία φορά που μεταδόθηκε τηλεοπτικά ήταν το 2010 με Star Hellas την Άννα Πρέλεβιτς και Miss Hellas τη Μαντώ Γαστεράτου.

Το 2012 μεταδόθηκαν διαδικτυακά από την ιστοσελίδα Tlife.gr της Τατιάνας Στεφανίδου. Μετά από πολλά χρόνια όμως το Μακεδονία TV επαναφέρει στις οθόνες μας τον διαγωνισμό. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «TV Έθνος» η τελική φάση του διαγωνιμού που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η τελική επιλογή των φιναλίστ θα γίνει την Τετάρτη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και ποια θα είναι η παρουσιάστρια αφού για πολλά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη ήταν η οικοδέσποινα μέσα από τον ΑΝΤ1.

Από την παρουσίασή του έχουν περάσει η Τατιάνα Στεφανίδου ενώ η Βίκυ Καγιά ήταν τελευταία χρονικά το 2010.

Μεγάλη επιστροφή! Επανέρχεται στις οθόνες μας το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα των '90s