Συνεχίζεται η κόντρα Λιάγκα - Αρναούτογλου: «Ο κόσμος έχει πρόβλημα με το χιούμορ του»

Η απόλυτη ανατροπή για Λιάγκα – Αρναούτoγλου: Επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 με τα late night τους;

Τι αποφάσεις έχει πάρει ο σταθμός για τους δύο έμπειρους παρουσιαστές.

Ο ΑΝΤ1 ψάχνει εναγωνίως να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος μετά από μία καταστροφική εμπορικά και ποιοτικά χρονιά, στην οποία προσπάθησε να ακολουθήσει τον προπορευόμενο ΣΚΑΪ, πετώντας ουσιαστικά μεγάλο μέρος του μπάτζετ του πανάκριβου προγράμματός του σε αποτυχημένες ιδέες.

Φέτος τα ίδια λάθη δε θα επιτραπούν και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι αρχικές αποφάσεις για παροπλισμό κάποιων από τα δυνατά ονόματα του σταθμού φαίνεται ότι επανεξετάζονται.

Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει ήδη παρθεί η απόφαση τα ονόματα αυτά να βγουν από την προσωρινή… ναφθαλίνη και να επανενεργοποιηθούν.

Ο λόγος για τους Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου, που οι πρώτες πληροφορίες τους έδιναν να παροπλίζονται για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν και να επανέρχονται τον Φεβρουάριο του 2019.

Το ρεπορτάζ όμως του Γρηγόρη Μελλά στο newsit αναφέρει πληροφορίες για ραντεβού που έγιναν ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1 και τις σκέψεις του σταθμού να «κοπούν» κάποια άλλα μέρη του προγράμματος για να εξοικονομηθούν πόροι για δύο late night shows.

Η απόλυτη ανατροπή για Λιάγκα - Αρναούτoγλου: Επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 με τα late night τους;

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο ΑΝΤ1 «ξύπνησε» από το βραδινό show που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA και αποφάσισε να μην την αφήσει να παίζει σε κενό… γήπεδο.

Είναι αρκετά δύσκολο οι δύο παρουσιαστές να συνυπάρξουν σε μία βραδινή εκπομπή, όμως όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις των ιθυνόντων του καναλιού με τους δύο παρουσιαστές δεν αποκλείεται να τους φέρουν ξανά στο προσκήνιο ακόμα και μέσα στον Οκτώβριο.

Τα σκηνικά εξάλλου υπάρχουν έτοιμα και σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελλά άρχισαν ήδη να τα ξεσκονίζουν.