Αφήνουν το Χόλυγουντ για τον ΑΝΤ1: Οι δυο καρδιοκατακτητές που είναι έτοιμοι να μπουν στο Nomads

Μπορεί ο ΑΝΤ1, προσπαθώντας να ξανακατακτήσει τα σκήπτρα της κορυφής της τηλεθέασης, να ποντάρει πολλά στην ελληnική μυθοπλασία με τις νέες σειρές που θα παρουσιάσει φέτος, δεν σταματάει όμως να επενδύει στη ψυχαγωγία των reality, με το Nomads να είναι το μεγάλο του όπλο για τη νέα σεζόν.

Πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το ανανεομένο Nomads, με αυτά του Νίκου Βουρλιώτης στους άντρες και της Δήμητρας Αλεξνδράκη στις γυναίκες να ξεχωρίζουν για διαφορετικούς φυσικά λόγους το καθένα.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελλά για το newsit δύο νέα ονόματα βρίσκονται κοντά στη συμφωνία για συμμετοχή στο reality επιβίωσης και έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Από την Αμερική και συγκεκριμένα το Χόλυγουντ.

Ο λόγος για τους δύο κολλητούς ηθοποιούς, οι οποίοι ξενητεύτηκαν κυνηγώντας το όνειρο της διεθνούς καριέρας, γνωρίστηκαν στην Καλιφόρνια και έγιναν στενοί φίλοι, τον Πάνο Βλάχο και τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

Οι δύο τους βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του σταθμού αλλά δεν είναι οι μόνοι με αμερικάνικο… στυλ που ενδέχεται να μπουν στο παιχ΄νιδι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του δημοσιογράφου η Αννίτα Ναθαναήλ είναι ένα βήμα από το να ταξιδέψει και αυτή για τη Μαδαγασκάρη και το νέο «Nomads» αρκεί βέβαια και αυτή, όπως και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι, να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τεστ που θα τους επιτρέψουν την ασφαλή συμμετοχή τους σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.