«Η αγάπη ήρθε από μακριά»: Ηθοποιός αρνήθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για να μην τον πουν «κερατά»!

«Η αγάπη ήρθε από μακριά»: Ηθοποιός αρνήθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για να μην τον πουν «κερατά»!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μανούσου Μανουσάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Το θέμα του παράνομου έρωτα ενός οικονομικού μετανάστη με τη γυναίκα του αφεντικού του ήταν άλλωστε από αυτά που πουλούσαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Το σίριαλ «Η αγάπη ήρθε από μακριά» αποτέλεσε την αρχή της καριέρας του Κώστα Σόμμερ στην ελληνική τηλεόραση. Ο ηθοποιός υποδυόταν έναν μετανάστη από την Αλβανία όπου εργάζεται στην ελληνική επαρχία.

Στη συνέχεια ερωτεύεται τη σύζυγο του αφεντικού του την οποία υποδύθηκε η Λίνα Σακκά.

Στο ρόλο του απατημένου συζύγου ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος όμως δεν ήταν αρχική επιλογή του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του ο ρόλος είχε προταθεί αρχικά στον Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος όμως αρνήθηκε για να μην τον πουν «κερατά».

«Θυμάμαι πολλά περιστατικά με πολύ χιούμορ. Προτείνω στον Απόστολο Γκλέτσο να παίξει στην σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» με τον Αλβανό οικονομικό μετανάστη που παίρνει τη γυναίκα του αφεντικού του. Έρχεται λοιπόν ο Αποστόλης στο γραφείο, παίρνει το σενάριο, φεύγει. Με παίρνει την άλλη μέρα πρωί πρωί τηλέφωνο και μου λέει: «Αν θες να τελειώσεις το σίριαλ, μη μου δώσεις αυτό το ρόλο». «Γιατί ρε Απόστολε;». «Ο πρώτος ταξιτζής που θα με πει «κερατά» θα του φάω το λαρύγγι, οπότε αν θες να τελειώσεις το σίριαλ, μη μου δώσεις το ρόλο». Αυτό είναι χαριτωμένο. Έτσι, με αυτή την αυτογνωσία ο Αποστόλης, με έσωσε και δεν έπαιξε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης μιλώντας στο Epsilon και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά plus»