Βολές ALPHA κατά Μπαλατσινού: «Γι' αυτό δεν έγινε δεκτή σε κανένα κανάλι»

Βολές ALPHA κατά Μπαλατσινού: «Γι’ αυτό δεν έγινε δεκτή σε κανένα κανάλι»

Δεν μάσησε τα λόγια της η δημοσιογράφος του «Happy Day».

Για ακόμα μία φορά συζητήθηκε το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία και φέτος έμεινε εκτός της τηλεοπτικής αρένας. Αν και το όνομά της είχε έντονα ακουστεί για την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks», εντέλει στη θέση της είδαμε τη Μπέττυ Μαγγίρα και μάλιστα για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Όπως είχε εξαρχής ακουστεί, οι απαιτήσεις της Τζένης ήταν μεγάλες, με το χρηματικό ποσό που ζητούσε για να καθίσει στην καρέκλα του κριτή να ανέρχεται στα 50.000 ευρώ. Ποσό που έκανε τον ΣΚΑΪ να της κλείσει μια για πάντα την πόρτα.

Αυτό ακριβώς υποστήριξε το πρωινό της Τετάρτης και η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day».

Χωρίς να αναφερθεί το ακριβές ποσό που επιθυμούσε η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, η ίδια ξεκαθάρισε πως ο λόγος που τελικά δεν την είδαμε σε κανένα κανάλι ήταν οι απαιτήσεις της. Οικονομικές και όχι μόνο.

«Έκανε συζητήσεις με το My Style Rocks, την πήραν τηλέφωνο. Δεν αυποπροτεινόταν σε όλα, ναι, κάποιοι την πήραν και τηλέφωνο! Αλλά κάτι αυτά που ζητάει κάτι οι προθέσεις της, νομίζω ήταν απαγορευτικά για να ενταχθεί σε κάποιο κανάλι», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Άραγε θα υπάρχει απάντηση από την πλευρά της Τζένης;