Την γκαντέμιασε η Σπυροπούλου: Η πρώτη τούμπα στο «My Style Rocks» αποτελεί γεγονός (Vid)

Την γκαντέμιασε η Σπυροπούλου: Η πρώτη τούμπα στο «My Style Rocks» αποτελεί γεγονός (Vid)

Τα όχι και τόσο τυχερά λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν ξεκινήσει την προσπάθειά της.

Η Κάτια Πλούμη είχε μόλις αφήσει τη θέση της δίπλα στα άλλα κορίτσια και είχε σταθεί απέναντι από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να της εξηγήσει το concept της εμφάνισής της πριν αρχίσει να περπατάει στην πασαρέλα του στούντιο του «My Style Rocks», με την παρουσιάστρια να κάνει μία πρώτη εκτίμηση πριν ακούσει οτιδήποτε.

«Πολύ άνετη σε βλέπω σήμερα» ήταν τα λόγια της Κωνσταντίνας και λίγα δευτερόλεπτα μετά αποδείχτηκαν μάλλον «γρουσούζικα». Η Κάτια Πλούμη ξεκίνησε να περπατάει και λίγα βήματα μετά το πόδι της γλίστρησε, ο αστράγαλός της γύρισε και η παίκτρια αναγκάστηκε να σταματήσει.

Ο πόνος στο πόδι της την έκανε να κάτσει κάτω στη μέση της πασαρέλας και να προσπαθεί μόνη να ελέγξει τη ζημιά στο πόδι της.

Στo  πλευρό της βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που της ζητούσε να μείνει ψύχραιμη, καλώντας συγχρόνων τους ανθρώπους της παραγωγής να φέρουν λίγο πάγο.

Η παίκτρια ήταν αδύνατο να συνεχίσει αλλά σηκώθηκε και κατευθύνθηκε απέναντι από τις συμπαίκτριές της απλά για να βαθμολογηθεί για το στυλ, χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει την παρουσίασή του εν κινήσει.

Δείτε την ατυχία της Κάτιας Πλούμη, μόλις την τρίτη ημέρα της προβολής του δεύτερου κύκλου του παιχνιδιού.