Αυτοί θα έχουν τα ηνία της πρωινής ενημέρωσης στο Epsilon

Αυτοί θα έχουν τα ηνία της πρωινής ενημέρωσης στο Epsilon

Οριστικοποιήθηκε το δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού.

Κλείνουν σιγά σιγά τα ανοιχτά ζητήματα στο Epsilon. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα εκπέμψει ένα εντελώς νέο πρόγραμμα αλλάζοντας σελίδα. Γι’ αυτό τον λόγο οι μηχανές του καναλιού δουλεύουν στο φουλ προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα.

Ένα από τα ζητήματα αυτά ήταν και η πρωινή ενημέρωση του καναλιού. Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών κλείδωσε το δίδυμο των δημοσιογράφων που θα παίζει σε μια από τις πλέον ανταγωνιστικές ζώνες της ελληνικής τηλεόρασης αφού όλα τα κανάλια έχουν τη δική τους εκπομπή.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος είναι οι δύο δημοσιογράφοι που συμφώνησαν με το κανάλι.

Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προηγούμενο διάστημα διαδοχικά ραντεβού με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης όπου και έδωσαν τα χέρια. Οι δύο δημοσιογράφοι διαθέτουν σχετική εμπειρία αφού είχαν αντίστοιχη εκπομπή στο Mega, που εδώ και περίπου δύο χρόνια δεν εκπέμπει ζωντανό πρόγραμμα.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα επισημοποιηθεί και η συνεργασία του καναλιού με την Έλλη Στάη. Η πολύπειρη δημοσιογράφος θα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και ενημερωτική εκπομπή.