Έξαλλος ο Δώρος: Τον ξέχασαν στην παρουσίαση και τους διέκοψε για να συστηθεί (Vid)

Tην αποχώρησή του ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Splas», που παρουσίαζε όλο το καλοκαίρι στην πρωινή ζώνη του Epsilon, αποφάσισε να ανακοινώσει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ο τραγουδιστής που μαζί με την Έλενα Κρεμλίδου, τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Δώρο Παναγίδη ανέλαβαν την θερινή πρωινή εκπομπή του καναλιού, δε θα βρίσκεται στα πλατώ της εκπομπής για την ολοκλήρωσή της τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς λόγοι προγραμματισμού της νέας σεζόν τον αναγκάζουν να αποσυρθεί.

Από τα μέσα Οκτωβρίου, ο τραγουδιστής θα βρίσκεται στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου στη νέα της εκπομπή στο «Open TV» και μετά από ασταμάτητη δουλειά τους τελευταίους μήνες αποφάσισε ότι πρέπει να πάρει κάποιες μέρες άδεια.

«Φεύγω γιατί παίρνω άδεια. Δουλεύω ασταμάτητα από πέρυσι τον Αύγουστο και προκειμένου να φορτίσω λίγο τις μπαταρίες μου… Όλα καλά, δεν με διώξανε ακόμα. Από τα μέσα του Οκτώβρη με άλλο σήμα και άλλο όνομα εδώ και νέα ωραία πράγματα, έχω την ευτυχία και την χαρά να βρίσκομαι στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου. Θα έχω, λοιπόν, τη χαρά να είμαι με την Κατερίνα από την αρχή της νέας σεζόν».