Νέα κόντρα στο «Next Top Model»: Η απάντηση της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη στους κριτές για τις πλαστικές της Ιωάννας Μπέλλα (Pic)

«Σφάξιμο» Βερύκιου στη Μπέλλα περί στημένων Καλλιστείων: «Σε ποιανού το σπίτι έμενε στη Μύκονο»; (Vid)

«Βόμβα» στο «Happy Day» με στόχο της Star Hellas!

Δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία 2018 η Ιωάννα Μπέλλα και ήδη οι άλλες συμμετέχουσας άρχισαν τις βολές περί στημένης διοργάνωσης και προκαθορισμένου αποτελέσματος.

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν και αποχωρήσεις φιναλίστ πριν τη βραδιά του διαγωνισμού, με αιτία… τη νίκη της διαγωνιζόμενης στο «Next Top Model», η οποία όπως υποστήριξαν κορίτσια που συμμετείχαν στα καλλιστεία, ήταν ήδη αποφασισμένη!

«Είναι γελοίο όλο αυτό. Αυτό που είπε η Κρίστυ Κρανά ότι με είδαν μόνη μου οι κριτές. Οι άνθρωποι με είδαν με τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν τους είδα ποτέ μόνη μου, σας το ορκίζομαι.

Απλά πήγα στοπ 2ο casting γιατί ήμουν στο casting της Victoria’s Secret. Δεν ήξερα κανέναν από τους χορηγούς, ούτε από την παραγωγή, ούτε από την κριτική επιτροπή. Εμένα εξαρχής με έβγαλε ο κόσμος και μετά οι κριτές», δήλωσε μετά τη νίκη της η Ιωάννα, με τον Δήμο Βερύκιο να τη στήνει στον τοίχο, αποκαλύπτοντας γνωριμίες του παρελθόντος…

«Σε ποιανού το σπίτι έμενε στη Μύκονο; Τώρα τι μου λέτε;», είπε ο δημοσιογράφος εξιστορώντας την ιστορία που τη θέλει να γνωρίζεται προσωπικά με έναν από τους χορηγούς….