Το πρωτάθλημα Σουηδίας «παίζει μπάλα» στη Nova

Το αντίο του δημοσιογράφου Μανώλη Βογιατζάκη στη Nova

Η συγκινητική του ανάρτηση στο facebook.

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Βογιατζάκης αποχωρεί από τη Nova. Ο ρεπόρτερ ΑΕΚ στο συνδρομητικό κανάλι ολοκλήρωσε την παρουσία του μετά από 12 χρόνια για να αναλάβει το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε το επαγγελματικό του σπίτι με μία συγκινητική ανάρτηση στο facebook. Όπως σημείωσε αφήνει πίσω του μια οικογένεια ενώ ευχαρίστησε τους πάντες για την έκπληξη που του επεφύλασσαν την χθεσινή μέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Δύσκολη λέξη το «αντίο». Ακόμα πιο δύσκολη όταν μετατρέπεται σε πράξη! Κάποια στιγμή θα γινόταν… Αφήνω όμως πίσω μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Στη Nova και το Novasports.gr πέρασα τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου και τώρα που προσπαθώ να φέρω στη μνήμη τις πιο δυνατές στιγμές, μου μοιάζει σαν ένα υπέροχο παραμύθι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω. Κι όμως, αλήθεια το έζησα κι αισθάνομαι τυχερός και περήφανος γι’ αυτό…

Το σημαντικότερο είναι ότι σ’ αυτή την οικογένεια έκανα φίλους που ξέρω και ξέρουν ότι αυτό που «χτίστηκε» δε θα τελειώσει ποτέ, όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίσουν. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχάριστες, αλλά και τις δύσκολες καταστάσεις που ζήσαμε παρέα, οι οποίες μας έκαναν πιο δυνατούς για την επόμενη μέρα.

Εκτός όμως απ’ τις δυνατές φιλίες, τα προηγούμενα χρόνια είχα την ευλογία να γνωρίσω κι έναν άνθρωπο που ήταν ΠΑΝΤΑ δίπλα μου. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Έχω τέσσερα υπέροχα αδέρφια, αλλά από το 2000 και μετά έχω κι έναν πέμπτο, μεγαλύτερο σε ηλικία αδερφό, στον οποίο χρωστάω πάρα πολλά… Γιάννης Φουρνάρος το «ευχαριστώ» είναι πολύ φτωχό για να περιγράψει όσα θέλω να σου πω!

Να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την έκπληξη της τελευταίας μέρας… Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ μέσα απ’ την καρδιά μου! Όντως, δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…