Πρωτοφανές ξέσπασμα: Η ατάκα που έκανε τον Καπουτζίδη να παρέμβει τηλεφωνικά για να απαντήσει (Vid)

Σε έξαλλη κατάσταση βγήκε στον αέρα του Star και της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βλέπει το όνομά του να παίζει παντού με αφορμή τις νέες δηλώσεις κατά του δια στόματος Δημήτρη Ουγγαρέζουν και Τίνας Μεσσαροπούλου.

Ο ίδιος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων, η οποία διαφέρει πολύ από αυτή του παρουσιαστή και της τηλεκριτικού.

Τι είπε ο Γιώργος για τις κατηγορίες του Ουγγαρέζου;

«Την ιστορία αυτή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη λέει από το 2016. Όταν για πρώτη φορά μίλησε γι αυτή την ιστορία στο Spata live,  ήταν φουσκωμένη. Το έκανε και δεύτερη φορά στο Late Night και το έκανε και τρίτη φορά. Σκέφτηκα να τοποθετηθώ, αλλά δεν το έκανα. Η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα έγραψα στις αναρτήσεις μου στο Instagram.

Έστειλα και στον Δημήτρη το μήνυμα που είχα στείλει στους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού… Η τηλεόραση δε φτιάχτηκε για να λέμε ψέματα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κινδύνεψε να χάσει ποτέ τη δουλειά του από εμένα.

Πρωτοφανές ξέσπασμα: Η ατάκα που έκανε τον Καπουτζίδη να παρέμβει τηλεφωνικά για να απαντήσει (Vid)

Τότε, άνοιξα το Instagram και είδα παγκόσμια ημέρα κατά του Bullying και ο Γιώργος Γεωργίου, καλεσμένος στο πρωινό. Ούτε την τηλεόραση. Έστειλα ένα μήνυμα που έγραφε: Την παγκόσμια ημέρα του bullying έχετε καλεσμένο έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει συνδέσει τον εαυτό του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις στην τηλεόραση;

Αυτό το μήνυμα το έστειλα copy – paste στους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού και στον ίδιο τον Δημήτρη, για να μην μπορεί να πει ότι μίλησα πίσω από την πλάτη του. Όχι στον διευθυντή μου τον Μπούτο. Δεν το έστειλα ποτέ. Με τον κύριο Μπούτο δεν γυρνούσα ούτε να τρώω ούτε να παίζω ρακέτες, ούτε τίποτα. Εγώ τη δουλειά που είχα στην τηλεόραση την είχα επειδή έκανα καλά τη δουλειά μου. Όχι επειδή έτρωγα αστακομακαρονάδες, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό!

Δεν το έκανα πίσω από την πλάτη του. Δεν ασχολήθηκα μετά. Δεν γνωρίζω καν αν έπαιξε η εκπομπή. Αυτή είναι η παρέμβαση που έχω κάνει. Μου έστειλε μήνυμα ο Δημήτρης και έλεγε, αν είναι δυνατόν να αποκλείουμε έναν άνθρωπο από την τηλεόραση δια βίου, επειδή κάποτε είχε εκφράσει κάποιες απόψεις. Και του εξήγησα ότι αναφερόμουν, μόνο στη συγκεκριμένη ημέρα προβολής».

Όσο για τον πράγματι ο Ουγγαρέζος κινδύνευσε να χάσει τη δουλειά του εξαιτίας του γνωστού δημιουργού; Ο Γιώργος έχει άποψη και για αυτό: 

«Η τηλεόραση δε φτιάχτηκε για να λέμε ψέματα. Δεν φτιάχτηκε για να κουτσομπολεύουμε τους ανθρώπους. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κινδύνεψε να χάσει ποτέ τη δουλειά του από εμένα. Την έχασε γιατί, αν θυμάστε, στο τέλος της χρονιάς ήταν μάλλον εκείνος που έστελνε μηνύματα πίσω από την πλάτη του παρουσιαστή του. Όχι εγώ…».

Τα βέλη του ρίχνει και στην Τίνα Μεσσαροπούλου την οποία -όπως χαρακτηριστικά λέει- δεν έχει σε καμιά εκτίμηση.

«Σήμερα το πρωί είπε ψέματα. Ότι δεν με κατονόμασε ποτέ. Ξεχνάει, όμως, ότι το 2016 στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ, είχε γράψει στη στήλη της ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν ένας δημοσιογράφος διαφωνεί μαζί του, ζητάει να απολυθεί. Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά, αλλά δεν το έκανα.

Έδωσα μία δεύτερη ευκαιρία. Εξάλλου, ψέματα γράφουν συνέχεια. Και είναι μία στήλη που δεν τη διαβάζει και κανένας. Και για να είμαι ειλικρινής, επειδή είμαι άνθρωπος που γράφει και διαβάζω τους τηλεκριτικούς, είναι η χειρότερη. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι η τηλεκριτικός που έχει το λιγότερο ταλέντο. Δεν της είχα καμία εκτίμηση.

Είδα την εκπομπή κι ενώ ξέρω ότι θα βγει και η εκπομπή με το παιδί και το bullying, η τόσο γλυκιά και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, βλέπω ότι λέει ότι κάποιος ζήτησε να την απολύσουν. Και καταλαβαίνω ότι το ψέματα, συνεχίζεται κι εδώ. Την πήρα τηλέφωνο. Μιλήσαμε πολύ άσχημα. Φώναζα, φώναζε, όσο για το υβριστικά μηνύματα, της είπα ότι έχει μαυρίλα και μίσος μέσα της. και την έχω χε@@. Μου είπε, ότι θα αποκαλύψω τι άνθρωπος είσαι. Και της είπα ότι ξέρεις εσύ τι άνθρωπος είμαι και όχι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν χρόνια».

Όσο για τον αν θα κινηθεί νομικά; Δεν σκοπεύει για έναν πολύ βασικό λόγο.

«Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά, γιατί ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και βλέπει ότι μιλάω ειλικρινά. Το είχα σκεφτεί από την πρώτη φορά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πάω να του πάρω στο δικαστήριο και 5 και 10 και 20 και 30 χιλιάδες ευρώ. Δε μου λέει και τίποτα.

Δεν θέλω να βάλω έναν άνθρωπο στη διαδικασία να μαζεύει χρήματα με τους γονείς του για να τα δώσει. Δε μου λείπουν τόσα. Να με έχει καλά ο Θεός να δουλεύω και να τα βγάλω αυτά τα χρήματα, αν μου λείπουν».