Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει ανανεωμένη! Η νέα ομάδα και το παιχνιδιάρικο trailer (Vid)

Αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις της εκπομπής της Φαίης Σκορδά το πρωί. Η ξανθιά παρουσιάστρια αποτελεί μια σταθερή αξία στην πρωινή ζώνη, κάτι που δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει παρά τη γενικότερη πτώση.

Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» η οδηγία του ΑΝΤ1 να μην προβάλλονται βίντεο από τα ανταγωνιστικά προγράμματα άλλων καναλιών έχει αναστατώσει τη Φαίη και του συνεργάτες της. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα το θέμα είχε τεθεί επί τάπητος από την αρχή της σεζόν ωστόσο επανήλθε.

Η προβολή του βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Ταλέντο» και όσα ακολούθησαν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο επανέφερε την σχετική οδηγία.

Η παρουσιάστρια έχει αντιδράσει στο «εμπάργκο» αφού θέλει η εκπομπή της να είναι ανταγωνιστική. Το κανάλι όμως θέλει κι εκείνο να είναι ανταγωνιστικό ιδιαίτερα στην prime time ζώνη του που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα!

Η Φαίη -όπως είναι λογικό- θέλει να προβάλλει στην εκπομπή της ο,τι πουλάει, με το κανάλι να μην συμμερίζεται αυτή την άποψη.

Μένει να δούμε που θα οδηγηθούν τα πράγματα και με το «Nomads» που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη…