Η Παναγιώταρου «σπάει» τη σιωπή της: «Γι' αυτό αποχώρησα απ' την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη»

Η Παναγιώταρου «σπάει» τη σιωπή της: «Γι’ αυτό αποχώρησα απ’ την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη»

Γιατί δεν την ξαναείδαμε στο πάνελ παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί η μόνιμη συνεργασία της με τον Φουρθιώτη;

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Έλενα Κώνστα μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μέρες μετά την ξαφνική αποχώρησή της από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά Plus» μιλά για τους λόγους που έφεραν το τέλος.

Ο Μένιος Φουρθιώτης την είχε καλωσορίσει στο πάνελ της εκπομπής του περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, ανακοινώνοντας πως στο εξής θα τη βλέπαμε στην ομάδα του κάθε Σαββατοκύριακο, η ίδια όμως… εξαφανίστηκε.

Τι συνέβη τελικά; Την απάντηση δίνει η Αλεξάνδρα, ξεκαθαρίζοντας που η επιλογή της να πει το «ναι» μάλλον δεν ήταν η σωστή.

«Κοίταξε, γενικά ξεκίνησε μια συνεργασία με κάθε καλή πρόθεση.

Υπάρχει ακόμα μια χημεία ανάμεσα μας δεν υπάρχει κάποιος τσακωμός καμία παρεξήγηση, απλά κάποια πράγματα τα είχα αλλιώς στο μυαλό μου τα είχαμε συμφωνήσει κάπως αλλιώς και τελικά δεν βγήκαν σύμφωνα με αυτά που είχαμε πει, οπότε φροντίζω αυτό που λέω να το κάνω και περιμένω και το ίδιο από τους άλλους», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως έχει δεχτεί κι άλλες προτάσεις από το συγκεκριμένο κανάλι:

«Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις από το ίδιο κανάλι για κάποιο άλλο concept εντελώς διαφορετικό και τώρα είμαι σε σκέψη αν θα το κάνω».

Άραγε θα απαντήσει ο Φουρθιώτης;