Στον «πάγο» το Big Brother - Ποια τα σχέδια του ΑΝΤ1

Ήταν η τηλεοπτική επιστροφή που συζητήθηκε προτού ακόμη βγει στις οθόνες μας. Ο ANT1 είχε στα σχέδιά του να φέρει και πάλι στη χώρα μας το Big Brother, το πρώτο χρονικά ριάλιτι που μεταδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Στόχος των ιθυνόντων δεν ήταν άλλος από το να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε και αυτή την χρονιά τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο για τον ΑΝΤ1 αφού το Nomads δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όμως όπως όλα δείχνουν το κανάλι του Αμαρουσίου άλλαξε και πάλι σχέδια.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου σκέφτονταν να βάλουν στον «πάγο» τα σχέδια για το ριάλιτι που ήταν να βγει τον Ιανουάριου του 2019. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα μείνει χωρίς πρόγραμμα τύπου ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στον ΑΝΤ1 εξετάζουν τα ενδεχόμενο να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το «Fear Factor», ένα πρόγραμμα που όπως λέει ο τίτλος έχει να κάνει με τον φόβο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι παίκτες καλούνται να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες εκτός λογικής, όπως να βουτήξουν σε έναν λάκκο με φίδια ή να φάνε ένα πιάτο σκουλήκια. Η μετάδοση του ριάλιτι διεκόπη στην αμερικάνικη τηλεόραση αφού θεωρήθηκε αρκετά τολμηρό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του newsit.gr ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την εταιρεία παραγωγής στην Αργεντινή για να δούμε το πρόγραμμα το νέο έτος.