Σηκώθηκε κι έφυγε από το πλατό: Σάστισαν οι κριτές με την οικειοθελή αποχώρηση δημοφιλούς παίκτριας του GNTM (Vid)

Αρκετές δυσκολίες αντιμετώπισαν οι κοπέλες του Next Top Model στο επεισόδιο της Τρίτης. Το κόνσεπτ της φωτογράφησης όπου έπρεπε να φιλήσουν κάποιον άνδρα έφερε τις περισσότερες από αυτές σε τρομερή αμηχανία.

Η σχέση που διατηρούσαν εκτός σπιτιού έκανε πολλές να έχουν ενδοιασμούς, ενώ δεν έλειψαν και τα κλάματα μπροστά στον φωτογράφο. Το γεγονός αυτό έκανε του κριτές να είναι ιδιαίτερα σκληροί στην κριτική τους καθώς ελάχιστες ήταν μέσα στο κόνσεπτ.

Για την ακρίβεια η τριάδα της φωτιάς κατάφερε να ξεχωρίσει και να έχει τις καλύτερες φωτογραφίες με την Εύη να αναδεικνύεται νικήτρια της εβδομάδας.

Αμέσως μετά τις τρεις πρώτες ήταν η σειρά της Γαρυφαλλίας να πάρει τη φωτογραφία της και να επιστρέψει στο σπίτι. Μόνο που η κοπέλα ανακοίνωσε στη Βίκυ Καγιά ότι θέλει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Η ανακοίνωσή της εξέπληξε τους πάντες αφού καμία από τις συμμετέχουσες δεν ήξερε τίποτα. Η Βίκυ Καγιά ήταν έτοιμη να της δώσει χρόνο και να το σκεφτεί αλλά η Γαρυφαλλιά ήταν ανένδοτη. Αποχώρησε από τον διαγωνισμό μην εξηγώντας ακριβώς τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Η διαδικασία της αποχώρησης συνεχίστηκε κανονικά και η Έλενα Καλλιοντζή είδε την έξοδο μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής.