Το «Next Top Model» γίνεται... plus size: Το Star αυξάνει τα εβδομαδιαία επεισόδια!

Αποτελεί αναμφίβολα μια από τις επιτυχίες της φετινής σεζόν. Το Next Top Model στο Star όχι μόνο σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης κάθε Δευτέρα και Τρίτη που μεταδίδεται αλλά γίνεται και αντικείμενο συζήτησης στα social media και νούμερο ένα τρεντ.

Οι απίστευτες ίντριγκες μεταξύ των παικτριών αλλά και οι ασύλληπτες γλωσσικές τους… γκάφες έχουν κάνει το ριάλιτι μοντέλων εξαιρετικά δημοφιλές. Το ριάλιτι μοντέλων αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό με την ανάδειξη του Next Top Model που θα εξασφαλίσει μεταξύ άλλων συμβόλαιο με διεθνές πρακτορείο μοντέλων και 50 χιλιάδες ευρώ.

Στο κανάλι της Κηφισιάς καταστρώνουν ήδη τα σχέδιά τους για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ήδη βρίσκεται στο σκαριά ο τρίτος κύκλος του MasterChef. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία επιστρέφει και πάλι με κριτές τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωάννιδη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real στο Star εξετάζεται το ενδεχόμενο και δεύτερου πρότζεκτ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα θα εξαρτηθούν από της κινήσεις που θα κάνει ο ανταγωνισμός στη ζώνη του prime time στο δεύτερο μισό της σεζόν.