«Σκοτωμός» στην τριάδα της φωτιάς του GNTM: «Με ζηλεύει και λέει ψέματα!» (Vid)

Η τριάδα της «φωτιάς», τα τρία κορίτσια που από την αρχή του εγκλεισμού των παικτριών έφτιαξαν μία κλίκα ισχυρή μέσα στην οποία δεν μπορούσε καμία να μπει και οι τρεις τους ακόμα και στο δωμάτιο είχαν μείνει μόνοες δημιουργώντας μία συμμαχία αδιαπέραστη.

Ένα παιχνίδι όμως σε ένα κλασικό πιτζάμα πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν όλα τα κορίτσια, αρκούσε για να γίνει η σπίθα που θα άναβε τον πιο μεγάλο καβγά μέσα στο σπίτι από τις τρεις αυτές κοπέλες που φαινομενικά λειτουργούσαν σαν μονάδα.

Εύη και Μέγκι έβαλαν στον τοίχο τη Μικαέλα και τη σφυροκοπούσαν για τη συμπεριφορά της, τον τρόπο που ξεκίνησε να μιλάει με τις άλλες κοπέλες εκτός τριάδας και η Μέγκι έφτασε στο σημείο να της πει ότι δε θέλει να τη βλέπει καν να μιλάει με άλλες.

Η Μικαέλα πέρασε στην αντεπίθεση και ξεκαθάρισε τη θέση της ότι θα μιλάει με όποια θέλει αρνούμενη να την αντιμετωπίζουν σα να είναι η Εύη ή η Μέγκι.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα με την Μικαέλα να απειλεί ότι θα φύγει από το δωμάτιο και έτσι να ξεκινούσε η αρχή του τέλους για την άγραφη συμμαχία των τριών.