Νέο κανάλι… χαμηλού κόστους για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η στελέχωση του τηλεοπτικού καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα αναλάβει διευθυντικό ρόλο ανακοινώθηκε από τον όμιλο της Alter Ego.

Όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες» στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2019. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το κανάλι θα βγει στην αρχή μέσω ίντερνετ ενώ θα επιδιωχθούν συμφωνίες με τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV.

Το κανάλι θα έχει αρχικά ενημερωτικό περιεχόμενο, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι η ALTER Ego είχε καταθέσει στο ΕΣΡ αίτηση για την έκτη «ορφανή» άδεια γενικού περιεχομένου. Μάλιστα είχε κατατεθεί και η εγγυητική ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν όμως η προκήρυξη για τις δύο εναπομείνασες άδειες θα καθυστερήσει κι άλλο. Σημειώνεται ότι μέχει σήμερα ουδείς άλλος επιχειρηματίας ή επιχειρηματικό σχήμα έχει καταθέσει αίτηση για άδεια γενικού περιεχομένου.

Προτεραιότητα για το ΕΣΡ είναι η διενέργεια ελέγχου της μεταβίβασης του ALPHA σε θυγατρική της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη.