Στον «πάγο» το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει;

Τα σχέδιά τους για το δεύτερο μισό της σεζόν καταστρώνουν τα κανάλια. Οι σταθμοί έχουν ως στόχο την κορυφή της τηλεθέασης και ρίχνουν στη μάχη τα μεγάλα τους όπλα για να επικρατήσουν στον ανταγωνισμό.

Η φετινή σεζόν για τον ΑΝΤ1 δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Οι ελληνικές σειρές του καναλιού (πλην εξαιρέσεων) δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το μπαμ ενώ και το «Nomads» που αποτελούσε τη ναυαρχίδα του προγράμματος του σταθμού δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του.

Στο κανάλι είχαν αποφασίσει στο δεύτερο μισό της σεζόν να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι Νίκος Ρογκάκος με τον Δημήτρη Καμπουράκη θα παρουσίαζαν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Οι δύο δημοσιογράφοι θα έδιναν σκυτάλη στην Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα είχε τα ηνία της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ωστόσο όπως φαίνεται το πρότζεκτ αυτό «παγώνει». Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit, η συμφωνία του Δημήτρη Καμπουράκη με τον ΣΚΑΪ 24 και το κόστος παραγωγής ήταν οι βασικές αιτίες για την απόφαση αυτή.

Έτσι μπαίνει στο «συρτάρι» και η ψυχαγωγική εκπομπή καθώς στόχος του ΑΝΤ1 ήταν να «χτίσει» μία ενιαία ζώνη τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται με τον νέο χρόνο.