Μεγάλη «τρύπα» στην prime time του ΣΚΑΪ: Ποιο πρόγραμμα θα την καλύψει;

Οι πλαστικές επεμβάσεις που είχαν κάνει κάποιες κοπέλες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην κριτική επιτροπή του Next Top Model. Με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις την Ιωάννα Μπέλλα και την Ηρώ Δημητροπούλου οι κοπέλες που είχαν επέμβει στο σώμα τους απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Η Ιωάννα Μπέλλα κυνήγησε το όνειρο του μόντελινγκ με άλλο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα πήρε μέρος στα καλλιστεία όπου αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο ντόρο λόγω της απόρριψής της στο ριάλιτι μοντέλων εξαιτίας των πλαστικών επεμβάσεων.

Στα καλλιστεία πήρε μέρος και η Ηρώ Δημητροπούλου χωρίς όμως να διακριθεί.

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και ρωτήθηκε για τις δύο κοπέλες. Όπως τόνισε οι πλαστικές επεμβάσεις μπορεί να ζητούνταν παλιότερα για την τηλεόραση αλλά όχι για το μόντελινγκ.

«Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Το δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω…», σημείωσε ο Δημήτρης Σκουλός.