Επιστρέφει μετά από 4 χρόνια η πιο cult εκπομπή του ALPHA

Φέτος, ήταν σίγουρα η χρονιά του ALPHA καθώς οι επιλογές των ιθυνόντων για πρόσωπα και εκπομπές ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένες. Κάτι που φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης.

Μια μία μικρή εξαίρεση: Την εκπομπή της οποίας τα νούμερα είναι τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας κάτω από το μισό του μέσου όρου του καναλιού στο σύνολό του. Ο λόγος για το «Τι λέει;» της Ελένης Τσολάκη. Το project που τελικά… δεν είπε τίποτα.

Πρόκειται πράγματι για τη μεγαλύτερη αποτυχία του ALPHA τη σεζόν που διανύουμε, με το κανάλι να προχωρά σε αλλαγές, με πρώτη και καλύτερη τον ερχομό του Κώστα Τσουρού στην ομάδα προκειμένου να αναλάβει τη ηνία της αρχισυνταξίας.

Κάπως έτσι, το κανάλι δίνει ακόμα μία ευκαιρία στην Ελένη Τσολάκη, η οποία μπορεί να πάσχισε πολύ για τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, δεν ενθουσίασε, ωστόσο, κανέναν. Ούτε καν τον σταθμό που από το ξεκίνημα της σεζόν μένει κολλημένος στα μονοψήφια στην απογευματινή ζώνη.

Παρόλα αυτά, η εκπομπή της θα συνεχίσει κανονικά μέχρι το τέλος του β’ μισού της σεζόν, καθώς το κανάλι έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Τσουρό και σε ό,τι αυτός μπορεί να σώσει.

Το μόνο βέβαιο; Δεύτερη σεζόν δεν θα υπάρξει, κάτι που γνωρίζουν καλά και οι συντελεστές.