Ούτε η Σπυροπούλου τέτοιο «στόλισμα»: Η Τατιάνα πήγε στο Μy Style Rocks και το Twitter κάνει πάρτυ με... τις πλαστικές της (Tweets & Memes)

Ούτε η Σπυροπούλου τέτοιο «στόλισμα»: Η Τατιάνα πήγε στο Μy Style Rocks και το Twitter κάνει πάρτυ με… τις πλαστικές της (Tweets & Memes)

Δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα για να πάρει «φωτιά» το Twitter.

H Tατιάνα Στεφανίδου είναι η guest κριτής στο αποψινό Gala του «My Style Rocks» με θέμα τα fashion icons και με την εμφάνισή της τα social media πήραν φωτιά.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ φόρεσε ό,τι πιο εντυπωσιακό και λαμπερό είχε και εμφανίστηκε την ίδια ώρα που στην οθόνη μας βλέπαμε το hashtag #tatianarocks.

To Twitter που όλοι ξέρουμε ότι δεν πολυσυμπαθεί την Τατιάνα, βρήκε την ευκαιρία να περιποιηθεί την παρουσιάστρια, όχι για το στυλ που επέλεξε, αλλά για το πρόσωπό της και τις αισθητικές παρεμβάσεις που έκανε για να βγει.

Μπορεί οι σπόντες για την ηλικία της να ξεκίνησαν από την ίδια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το Twitter όμως πήρε αυτό το θέμα, πρόσθεσε πλαστικές και καυστική κριτική και έδωσε ένα απολαυστικό σύνολο από tweets για την πρώην βασίλισσα του τηλεοπτικού μεσημεριού.