«Τι λέει;»: Πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη - Πότε επιστρέφει;

Πασχίζουν να… σώσουν το «Τι λέει;» – Νέα πρόσωπα στο πλευρό της Τσολάκη

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Κώστας Τσουρός.

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο ALPHA προκειμένου να σώσει την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η οποία από το ξεκίνημά της προκάλεσε ζημιά στον μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού.

Τα μονοψήφια νούμερα έφεραν σκέψεις για πρόωρο τέλος, ωστόσο ο ALPHA επέλεξε να στηρίξει την παρουσιάστρια ενισχύοντας την ομάδα της με τον Κώστα Τσουρό στην αρχισυνταξία.

Αν και οι πληροφορίες θέλουν την εκπομπή να ολοκληρώνει τη σεζόν της το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται τελικά αν και οι τελευταίες προσπάθειες του σταθμού να ανακάμψει πέσουν στο κενό, να δούμε το πρόωρο φινάλε.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, ο Κώστας Τσουρός ετοιμάζει πολλές αλλαγές, με μία εξ’ αυτών να αφορά στην προσθήκη «νέου αίματος» στο πλατώ της Ελένης Τσολάκη. Οι αλλαγές αυτές μάλιστα, θα λάβουν χώρα πιο σύντομα από ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Πρόκειται για δύο φρέσκα πρόσωπα -ένα αγόρι και ένα κορίτσι- που θα καθίσουν στον καναπέ της Τσολάκη, με τα πρώτα δοκιμαστικά να έχουν ήδη λάβει χώρα.

Το μόνο που μένει είναι να παρθεί η τελική απόφαση και να δούμε αν τελικά το κοινό θα αγκαλιάσει την πιο… ζημιογόνα εκπομπή του ALPHA.