Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν μετά τη νίκη της στο GNTM

Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν μετά τη νίκη της στο GNTM

Εξέφρασε την έκπληξή της.

Η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχτηκε νικήτρια του Next Top Model. Η κοπέλα με καταγωγή από την Αρμενία αν και στην αρχή δεν ήταν εκ των φαβορί κατάφερε να ξεχωρίσει και με την απόδοσή της τις τελευταίες εβδομάδες να φτάσει στη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο.

H νικήτρια, κέρδισε χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο. Ακόμη υπέγραψε ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream ενώ θα γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Στις πρώτες της δηλώσεις η νεαρή κόπελα δήλωσε έκπληκτη για τη νίκη της. Σημείωσε ακόμη ότι ξεκίνησε το παιχνίδι με λάθος τρόπο.

«Δεν το περίμενα 100%. Ήμουν προς το 50%. Εγώ ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου, αλλά οι κριτές έλεγα θα με πιστέψουν να με στείλουν στη Γερμανία; Το συνειδητοποίησα προς το τέλος που τα κορίτσια πήραν χαμηλότερο βαθμό από εμένα και λέω εντάξει το έχουμε. Η Εβελίνα και η Μαριάννα είναι πολύ καλές και νικήτριες και αυτές. Ξεκίνησα στο παιχνίδι με πολύ λάθος τρόπο, αλλά το συνειδητοποίησα προς τη μέση του παιχνιδιού και πάτησα γκάζι και έφτασα εδώ που είμαι και κέρδισα τον τίτλο του GNTM.

Ποιος το περίμενε! «Ξύπνησα». Είπα: «Τι κάνεις Ειρήνη; Ξύπνα! Γιατί να ακούς αρνητικά σχόλια από τους κριτές; Πρέπει να αλλάξεις, πρέπει να ωριμάσεις!». Και το έκανα. Ο τίτλος του GNTM σημαίνει τα πάντα για εμένα, η αξία μου, η σκληρή δουλειά που έκανα, η καριέρα που θα κάνω… Όλα!» σημείωσε η Ειρήνη Καζαριάν.