Νέο κανάλι… χαμηλού κόστους για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τον Μάρτιο η πρεμιέρα για την ιντερνετική τηλεόραση της Alter Ego

Ζεσταίνει τις μηχανές του κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τηλεοπτική πρεμιέρα της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει εδώ και καιρό καταστρώσει τα τηλεοπτικά του σχέδια χωρίς να έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες μέχρι αυτή την στιγμή.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η Πόπη Τσαπανίδου θα έχει διευθυντική θέση. Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει σχετικό αίτημα για μία από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.

Μέχρι να τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση και να προκηρυχθούν οι δύο ορφανές τηλεοπτικές άδειες το κανάλι θα εκπέμπει ιντερνετικά.

Όπως αναφέρει το typologies.gr η πρεμιέρα του ιντερνετικού καναλιού του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού αναμένεται τον Μάρτιο. Μέχρι τότε θα έχουν προκηρυχθεί και οι δύο ορφανές άδειες από το ΕΣΡ όπου εκτός του εφοπλιστή δεν έχει εμφανιστεί άλλος ενδιαφερόμενος.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πάντως ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητούν να ενταχθούν στο κανάλι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να είναι από τους ενδιαφερόμενους και για την ταινιοθήκη του Mega.