Βικτώρια Καρύδα: Τα πρώτα της λόγια στην Αστυνομία μετά τη δολοφονία του συζύγου της (Vid)

Η Βικτώρια Καρύδα στην Τατιάνα Στεφανίδου: Ράκος δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή (Vid)

Η εκπομπή «Μαζί σου» εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό.

Δύο ολόκληροι μήνες πέρασαν από την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι στο οποίο ζούσε με την σύζυγό του, Βικτώρια Καρύδα, και τα παιδιά τους.

Την ώρα που οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή δολοφονίας του Μακρή στον εκτελεστή του, η Βικτώρια προσπαθεί να στηρίξει τα παιδιά της και να μαζέψει τα δικά της κομμάτια.

Η ίδια, σε επικοινωνία που είχε με την Τατιάνα, της έδωσε μερικές προσωπικές της φωτογραφίες με τον αποθανόντα σύζυγό της, λέγοντας πως δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό του. Έκανε λόγο για τον «πιο γλυκό, πιο καλοσυνάτο, τον καλύτερο άνθρωπο που γνώρισε ποτέ».

Τι δήλωσε στην εκπομπή;

«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα… Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα.

Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο γλυκός, ο πιο καλοσυνάτος άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα, ίσα,ήταν πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε.

Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άντρα που είχα γνωρίσει στη ζωή μου. Τον αγαπώ τόσο πολύ!»…