Νέο κανάλι… χαμηλού κόστους για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Κατοχύρωσε κι άλλο όνομα για κανάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η αίτηση που έγινε δεκτή για όνομα και λογότυπο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη του σχεδίου του Βαγγέλη Μαρινάκη για είσοδό του στα τηλεοπτικά πράγματα.

Ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει κάνει ήδη μπάσιμο στα media καθώς η εταιρεία του Alter Ego είχε αποκτήσει πριν από περίπου 2 χρόνια τους τίτλους του ιστορικού ΔΟΛ. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε ήταν και οι ιστοσελίδες του ιστορικού εκδοτικού συγκροτήματος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε έτσι και μια από τις παλαιότερες ενημερωτικές ιστοσελίδες το in.gr που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2000. Από εκεί φαίνεται προέκυψε και το δεύτερο όνομα του κατοχύρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τηλεοπτικό κανάλι.

Όπως έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό η Alter Ego είχε «καπαρώσει» το One Channel από τον πρώτο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με το e-tetradio η εταιρεία του εφοπλιστή κατοχύρωσε το όνομα «intv» με σχετική αίτηση που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο. Η αίτηση για το λογότυπο και το όνομα έγινε δεκτή τη Δευτέρα.

Στην ιστοσελίδα In.gr υπάρχει ειδική ενότητα με το όνομα intv όπου είναι ενός είδους webtv. Ο επιχειρηματίας οργανώνει ήδη το διαδικτυακό του κανάλι όπου διευθυντική θέση έχει η Πόπη Τσαπανίδου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες. Θεωρείται μάλιστα σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι από τους διεκδικητές της ταινιοθήκης του Mega.

Κατοχύρωσε κι άλλο όνομα για κανάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης