Μεγάλη νικήτρια του «My Style Rocks» η Φωτεινή Τράκα (Vid)

Μεγάλη νικήτρια του «My Style Rocks» η Φωτεινή Τράκα (Vid)

Ποια ήταν η τελική κατάταξη των παικτριών.

Με ένα εντυπωσιακό τελευταίο Gala με θέμα Βασίλισσες ολοκληρώθηκε ο Τελικός του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks» με τις 6 παίκτριες που είχαν φτάσει στο τελικό στάδιο να περιμένουν τις τελικές βαθμολογίες.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, οι οποίες ήταν ένας συνδυασμός της βαθμολογίας των κριτών, των βαθμολογιών των παικτριών και της βαθμολογίας του κοινού τα 4 κορίτσια που δεν έφτασαν στην τελική δυάδα ήταν τα εξής με τη σειρά που τερμάτισαν:

Στην 6η  θέση ήταν η Νίνα Παπαϊωάννου, στην 5η η Ιωάννα Σιαμπάνη, στην 4η η Μαρία Λέκκα, 3η η Χριστίνα Παπαδέλλη ενώ στην τελική δυάδα έφτασαν η Φωτεινή Τράκα και η Κωνσταντίνα Σουλτάτη.

Τα δύο κορίτσια στάθηκαν δίπλα δίπλα, κρατούσε η μία το χέρι της άλλης και περίμεναν την ανακοίνωση της νικήτριας με πολλή αγωνία. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδινε παράταση διαρκώς στην αγωνία μέχρι τελικά να ανακοινώσει τη μεγάλη νικήτρια που δεν ήταν άλλη από την Φωτεινή Τράκα.

Η παίκτρια που από την αρχή είχε ξεχωρίσει, είχε κερδίσει αρκετά εβδομαδιαία τρόπαια, κατάφερε να τερματίσει πρώτη και στην ψηφοφορία του κοινού και να κερδίσει τα 30.000 ευρώ του επάθλου καθώς και τον τίτλο του παιχνιδιού.

Η συγκινημένη Φωτεινή έκανε μία τελευταία πασαρέλα με την κορδέλα και το στέμμα της νικήτριας κλείνοντας τη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού.