Αυτές είναι οι νέες εγκαταστάσεις που μετακομίζει το Open TV (Pics)

Αλλάζουν όλα τον Μάρτιο! Οι πρεμιέρες που θα δούμε στο OPEN

Νέους στόχους θέτει το κανάλι με έμφαση στη ψυχαγωγία.

Το Open στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών του ώστε να φτάσει σε διψήφια νούμερα στους δείκτες τηλεθέασης και η αντεπίθεσή του ξεκινάει τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τη Real News η ελληνική μυθοπλασία μπαίνει για λίγο καιρό στην άκρη και δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην καθαρή ψυχαγωγία με συνολικά επτά νέες εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα.

Η Δέσποινα Βανδή θα έχει την τιμητική της καθώς θα παρουσιάζει δύο νέες εκπομπές, ένα talent show, το «X – Factor» και μία ταξιδιωτική εκπομπή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Aλ Τσαντίρι Νews» του την ίδια στιγμή που ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας κλασικής μουσικής εκπομπής με πολλούς καλεσμένους και εκπλήξεις.

Στις επερχόμενες πρεμιέρες δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το «Revenge Body», ένα ριάλιτι μεταμορφώσεων, στο τιμόνι της παρουσίασης του οποίου θα βρεθεί η Ιωάννα Λίλη.

Ο Μάριος- Πρίαμος Ιωαννίδης, ο φιναλίστ του πρώτου Survivor, αναλαμβάνει την παρουσίαση ακόμα μίας ταξιδιωτικής εκπομπής.

Δίπλα στο ψυχαγωγικό κομμάτι θα προστεθεί και μία ενημερωτική εκπομπή, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, ο τίτλος της οποία ακόμα αναζητείται.