Αδιανόητο: Η μεγαλύτερη ύβρις στην ιστορία του φαγητού σημειώθηκε στο Master Chef (Pic)

Πρώην παίκτρια του MasterChef: «Στα 12 αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι είμαι ομοφυλόφιλη» (Vid)

Μίλησε έξω από τα δόντια.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον μαγειρικό διαγωνισμό του Star. Η Νικολέτα Ταβουλάρη μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μακριά στο MasterChef ωστόσο άφησε το στίγμα της.

Πριν από λίγες μέρες η αδερφή της, Αλεξάνδρα σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι η σεφ είναι ομοφυλόφιλη. Η ίδια μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη για την πραγματικότητα που αντιμετώπισε στην δουλειά της στο Λονδίνο.

Αποκάλυψε ακόμη ότι μίλησε στη μητέρα της ότι ήταν 12 χρόνων έχοντας πλήρη συνείδηση του τι θέλει.

«Όταν η αδελφή μου, στην συνέντευξη, είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλη, ένιωσα ανακούφιση. Όταν ήμουν 12 χρονών αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Ο μπαμπάς μου ακόμα δεν το έχει αποδεχτεί. Η μαμά μου εργαζόταν πολύ λόγω οικονομικών προβλημάτων και μεγάλωσα με την αδελφή μου. Στην αδερφή μου το είπα στα 17 μου. Και από τότε ήταν πάντα δίπλα μου», είπε μεταξύ άλλων η Νικολέτα Ταβουλάρη.

Η νεαρή σεφ αποκάλυψε ότι μέσα στο σπίτι του MasterChef δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα με τους συμπαίκτες της. Σημείωσε ακόμη ότι είναι κατά τη υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στην Ελεονώρα Μελέτη. Όπως σημείωσε η Νικολέτα Ταβουλάρη, η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να αποδεχθεί κάτι τέτοιο.