Ταράζει τα νερά: Η σημαία του Ολυμπιακού στο Total Football του Open

Ταράζει τα νερά: Η σημαία του Ολυμπιακού στο Total Football του Open

Ένας καλεσμένος που εμφανίζεται σπάνια...

Την περασμένη Κυριακή παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά τετ α τετ αναμέτρηση της Αθλητικής Κυριακής με το Total Football, αφού οι δύο εκπομπές ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα, λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ.

Η εκπομπή του Open, που άρχισε εκτάκτως πολύ πριν από τη συνηθισμένη ώρα της, βγήκε νικήτρια στο δυναμικό κοινό 18-54, στο ανδρικό κοινό, αλλά και σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών.

Η εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη θέλει να διατηρήσει τη δυναμική που δείχνει να έχει αποκτήσει και γι’ αυτό οι άνθρωποι της ετοιμάζουν ένα νέο δυνατό χτύπημα. Ο καλεσμένος αυτής της εβδομάδας είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί. Είναι ένα πρόσωπο που εμφανίζεται σπάνια στην τηλεόραση και ακόμα πιο σπάνια δίνει συνεντεύξεις.

Ο λόγος για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ο οποίος θα είναι στο στούντιο της εκπομπής το βράδυ της Κυριακής για να συνομιλήσει με τον Ντέμη και το υπόλοιπο πάνελ.

Θυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει το Open για αυτήν την εβδομάδα το Total Football είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στην κλασική ώρα του, δηλαδή στις 23.15, αν και το πείραμα της προηγούμενης Κυριακής όταν και ξεκίνησε νωρίτερα, ήταν απόλυτα επιτυχημένο…