Σαρώνει σαν τη «Μουρμούρα»: Η κορυφαία σειρά στην ιστορία του Mega επιστρέφει στον Alpha

Φουλ του… remake για τις ελληνικές σειρές – Ποιες επιστρέφουν

Ποιες αγαπημένες σειρές θα δούμε και πάλι στις οθόνες μας;

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ωστόσο τα κανάλια καταστρώνουν ήδη τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν.

Αρκετοί από τους τηλεθεατές θα ζήσουν ένα dejavu αφού θα βγουν στον «αέρα» σειρές που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Μόδα, έλλειψη ιδεών ή όπως μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς, το δεδομένο είναι ότι αγαπημένες ελληνικές σειρές επιστρέφουν με νέα επεισόδια.

Η αρχή θα γίνει από απόψε το βράδυ και την κωμική σειρά «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς» που μεταδιδόταν στο Mega. Η σειρά με την σεναριακή υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου ολοκληρώθηκε πριν από 17 χρόνια στο Mega ωστόσο επανέρχεται στο διαδικτυακό κανάλι της Cosmote TV με δέκα νέα επεισόδια.

Φυσικά η κωμική σειρά με τις περιπέτειες της Δήμητρας και του Θοδωρή δε θα είναι η μόνη που θα δούμε σε remake.

Η επιστροφή που συζητήθηκε όσο καμία ήταν αυτή του «Λόγω Τιμής». Το νέο trailer έκανε πάταγο από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του ενώ οι δημιουργεί δεν είχαν καν συμφωνήσει με κανάλι. Τελικά τα καινούργια επεισόδια, 20 και πλέον χρόνια μετά το τελευταίο θα μεταδοθούν από τον ΣΚΑΪ.

Από τον ΣΚΑΪ θα δούμε και τα νέα επεισόδια από το «Κόκκινο Δωμάτιο». Η κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα μεταδιδόταν από το Mega από το 2005 μέχρι το 2008 και σημείωσε επιτυχία.

Νέο κύκλο επεισοδίων θα δούμε και από το «Καφέ της Χαράς» όπως έχει επιβεβαιώσει με δηλώσεις του ο Χάρης Ρώμας. Φυσικά θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 με απώλειες βέβαια σε κάποιους ρόλους αφού μέχρι στιγμή δε θεωρείται σίγουρο ότι η Ρένια Λουϊζίδου θα είναι στον ρόλο της Χαράς αφού εμφανίζεται στη σειρά «Το σόι σου» του ALPHA.

Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες για πιθανά νέα επεισόδια και για την κωμική σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο.

Πρόσφατο δημοσίευμα της «Reallife» ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις και για την επιστροφή της σειράς «Αυθαίρετοι» που είχε μεταδοθεί από το Mega. Ήταν μάλιστα η πρώτη παραγωγή του καναλιού πριν από 30 χρόνια. Οι συζητήσεις όμως είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο.