Αποχώρηση - βόμβα από τον ΑΝΤ1 στα μέσα της σεζόν

Αποχώρηση – βόμβα από τον ΑΝΤ1 στα μέσα της σεζόν

Τι συμβαίνει με τον tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη;

Ξεκίνησε τη σεζόν με πολλές προσδοκίες ωστόσο το παιχνίδι που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη που ξεκίνησε τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου με το ριάλιτι Nomads όπου πήρε μέρος την πέρσι στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο όπως φαίνεται η συνεργασία του με το κανάλι ολοκληρώθηκε στην εκπομπή «Beat Buzzer».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν πρόκειται να τον δούμε σε κάποια εκπομπή μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα η εφημερίδα «Espresso» αναφέρει ότι η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε αφού δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του καναλιού για τη νέα σεζόν.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας ο Γιώργος Μαυρίδης προοριζόταν από τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του «Ninja Warrior».

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Μαυρίδης αυτοπροτάθηκε στο Open. Μάλιστα η… αυτοπρόταση έγινε μετά την παρουσία του tattoo artist στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Αποχώρηση - βόμβα από τον ΑΝΤ1 στα μέσα της σεζόν

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάλιστα αναρωτήθηκε αν ο παρουσιαστης από τη Θεσσαλονίκη είναι ακόμη στον ΑΝΤ1, ενώ ο Γιώργος Μαυρίδης δεν απάντησε ποτέ στις συγκεκριμένες φήμες.