Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Τσολάκη

Δεν κατάφεραν να μακροημερεύουν στις οθόνες μας ρίχνοντας πρόωρα τίτλους τέλους.

Οι χαμηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης ανάγκασαν τους ιθύνοντες των καναλιών να ρίξουν πρόωρους τίτλους τέλους. Πιο πρόσφατο «θύμα» είναι η εκπομπή Survivor Πανόραμα με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η μεταγραφή της δημοσιογράφου από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ προκάλεσε έκπληξη όπως και η μετάβασή από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Η κακή πορεία του Survivor στους πίνακες τηλεθέασης έφτασε χαμηλά ποσοστά και στην εκπομπή που κόπηκε μόλις έναν μήνα αφού βγήκε στον αέρα.

Την Παρασκευή η Μπάγια Αντωνοπούλου, η Λάουρα Νάργιες και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές.

Υψηλές προσδοκίες είχαν δημιουργηθεί και για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στον ΑLPHA. Η εκπομπή «Τι λέει;» που μεταδιδόταν κάθε μεσημέρι μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα παρά τις διορθωτικές κινήσεις. Έτσι ολοκλήρωσε τον κύκλο της πριν τελειώσει ο Φεβρουάριος.

Οι χαμηλές επιδόσεις έφερε και το τέλος του «Ohh la la» της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή πλήρωσε και την αλλαγή του προγραμματισμόύ μετά την πρεμιέρα του Survivor. «Κόψε κάτι! Κόψε κάτι! Κόψε.. Αφιερωμένο στον Ατζούν! Με πολλή αγάπη! Τελευταία εκπομπούλα για το 2019 πρέπει να την απολαύσετε! Μπορεί να βγούμε από κάπου αλλού, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις άλλωστε»», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη στην τελευταία της εκπομπή.