Γιώργος Αγγελόπουλος: Ζητά δημόσια συγγνώμη στις γυναίκες του βιβλίου του για τον πιο απίστευτο λόγο (Vid)

Πλήθος προτάσεων για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το «Τατουάζ»

Ιδιαίτερα περιζήτητος είναι ο νικητής του πρώτου Survivor.

Ήταν αναμφίβολα μία εμφάνιση έκπληξη στην ελληνική τηλεόραση την χρονιά που μας πέρασε.

Η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά «Τατουάζ» με την σκηνοθετική υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου την περασμένη σεζόν ήταν από τα θέματα που συζητήθηκαν πολύ στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα φιλιά και οι ερωτικές σκηνές που είχε με συμπρωταγωνίστριές του έγιναν viral.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η σειρά του ALPHA δε θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν μετά από απόφασή των δημιουργών του. Ωστόσο όπως φαίνεται ο νικητής του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

Όπως φαίνεται τα κανάλια ερίζουν για να αποσπάσουν μια θετική απάντηση από τον Ντάνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «TV Mania» μέχρι στιγμής, έχει ήδη προταθεί από τον ΑΝΤ1 η ένταξή του στο καστ της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού, μιας και ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν επιδιώκει να βγάλει ακόμη περισσότερες παραγωγές στον αέρα.

Εκτός, όμως, από το κανάλι του Αμαρουσίου, ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι υπεύθυνοι του ALPHA για να τον κρατήσουν στο κανάλι. Του έχουν κάνει δύο προτάσεις, την παρουσίαση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε καινούργια σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ».