Η Άννα Μαρία Βέλλη απαντά για τον καβγά της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (Vid)

Η Άννα Μαρία Βέλλη απαντά για τον καβγά της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (Vid)

Σημείωσε ότι τα πάει πολύ καλά με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Καβγάς τρικούβερτος ξέσπασε ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Πέτρο Κωστόπουλου στα παρασκήνια της εκπομπής «Όλα Λάθος».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» το κλίμα στην εκπομπή είναι τεταμένο μεταξύ των παρουσιαστών. Αυτό άλλωστε «μαρτύρησε» και το σχετικό βίντεο που δείχνει τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Άννα Μαρία Βέλλη να έχουν έντονο διάλογο για μια καρέκλα.

Η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κου Κου» για το περιστατικό.

Όπως είπε μία φράση του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν που την εξόργισε και απάντησε έντονα. Σημείωσε μάλιστα ότι τα πάει πολύ καλά με τον παρουσιαστή παρά τα όσα ακούγονται για τις κακές τους σχέσεις.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι αστείο. Δεν ωρύομαι και δεν φωνάζω. Με τον Πέτρο Κωστόπουλο διαφωνήσαμε έντονα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. Δεν ξέρω πώς βγήκε όλο αυτό για την καρέκλα. Εγώ έκανα ένα αστείο στο διάλειμμα, ο Πέτρος μου είπε ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ και είναι μια φράση που εμένα προσωπικά μου ανάβει τα μηνίγγια, είναι εντελώς ρατσιστικό σαν σχόλιο.

Ο Πέτρος δεν το εννοούσε έτσι, το συζητήσαμε μετά, ανταλλάξαμε τις απόψεις μας, συμφωνήσαμε και όλα καλά. Τώρα, ποιος είδε εμένα να τσιρίζω για την καρέκλα και να αλλάζει η καρέκλα μου… Δεν άλλαξε. Τα πάω καλά με τον Πέτρο γενικά» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.