Τέλος η Έλενα Τσαβαλιά από το «Μεσημεριάτικα» - Η επίσημη ανακοίνωσή της

Τέλος η Έλενα Τσαβαλιά από το «Μεσημεριάτικα» – Η επίσημη ανακοίνωσή της

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και... αποχώρησε.

Παρελθόν αποτελεί η Έλενα Τσαβαλιά από την εκπομπή «Μεσημεριάτικα».

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια αποχώρησε ξαφνικά από το γύρισμα της Παρασκευής αρνούμενη να επιστρέψει, με το θέμα να παίρνει διαστάσεις.

Έτσι, η ίδια θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως πράγματι, δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην εκπομπή του OPEN.

«Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται… ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα ‘Μεσημεριάτικα επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας).

Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο ‘ευχαριστώ’ όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!!

Το τελευταίο μου ‘ευχαριστώ’ το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει αντικατάσταση ή αν η εκπομπή θα διακοπεί εντελώς.