Στα χέρια του Acun Ilicali το μέλλον των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

Νέα δεδομένα για το Survivor: Πού οδήγησαν οι διαπραγματεύσεις ΣΚΑΪ – Acun Ilicali

Οι χαμηλές επιδόσεις του ριάλιτι οδηγούν σε μείωση του κόστους.

Τον Φεβρουάριο ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος του Survivor στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι άνθρωποι του καναλιού αλλά και της παραγωγής πίστευαν ότι το κόνσεπτ «Ελλάδα – Τουρκία» θα κέντριζε το ενδιαφέρον του κοινού. Έπεσαν όμως έξω αφού οι επιδόσεις του ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι καθόλου καλές με αποτέλεσμα να βρίσκεται σχετικά μακριά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η κακή πορεία του Survivor έχει φέρει και μείωση όπως είναι λογικό στα έσοδα του καναλιού από τις διαφημίσεις. Για ένα τόσο κοστοβόρο πρόγραμμα όπως το ριάλιτι επιβίωσης κρίνεται απαραίτητη η μείωση του κόστους κάθε επεισοδίου προκειμένου να μην υπάρξουν ακραίες λύσεις αφού η απότομη διακοπή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μείωση μπορεί να φτάσει μέχρι και το 50% αν χρειαστεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali είναι συνεχείς προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι επαφές είναι σε καλό κλίμα για να βρεθεί ο τρόπος της συμφωνίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στον ΣΚΑΪ πιστεύουν ότι με την κατάλληλη μείωση κόστους το Survivor μπορεί να ολοκληρώσει κανονικά τον κύκλο του τον Ιούλιο ακόμη κι αν δεν τσιμπήσει σε νούμερα τηλεθέασης. Εφόσον ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το ριάλιτι επιβίωσης θα υπάρξουν συζητήσεις και για τα υπόλοιπα προγράμματα που δίνει ο Acun ωστόσο ακόμη είναι σχετικά νωρίς για μια τέτοια κουβέντα.