Νέο επεισόδιο στην υπόθεση Σπύρου Παπαδόπουλου - Demy: «Πόσο ψώνιο μπορεί να είναι...» (Vid)

Στον ΣΚΑΪ θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι με την συμφωνία των δύο πλευρών να ανακοινώνεται πριν λίγα 24ωρα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή στην «Υγειά μας» όπως κάνει με επιτυχία τα τελευταία 15 χρόνια.

Η αλήθεια είναι οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι πέρασαν από χίλια κύματα ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν. Λόγω του Survivor η εκπομπή άλλαξε μέρα και μετατέθηκε την Παρασκευή, επιλογή που δεν βγήκε αφού τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητικά.

Αυτός ήταν και ο όρος που έθεσε στο κανάλι ο παρουσιαστής.

Όπως σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον ALPHA και την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο Σπύρος Παπαδόπουλος έθεσε τον όρο η εκπομπή να μη αλλάξει πλέον μέρα. Όπως φαίνεται πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και πριν λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών.

«Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος που του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα, αποφάσισε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.