Ποιο ριάλιτι επαναφέρει το Star για την επόμενη σεζόν - Τι θα γίνει με το MasterChef

Ποιο ριάλιτι επαναφέρει το Star για την επόμενη σεζόν – Τι θα γίνει με το MasterChef

Τι θα δούμε την επόμενη σεζόν.

Τα σχέδιά τους για την επόμενη χρονιά καταστρώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Η σεζόν μπορεί να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ωστόσο τα κανάλια μαγειρεύουν πριν πεινάσουν και θέτουν επί χάρτου τον σχεδιασμό τους για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και το Star το πρώτο μισό της σεζόν θα μεταδοθεί το Next Top Model.

Ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις και πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν όπου θα επανέλθει με νέα επεισόδια. Ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το τι θα γίνει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ήδη πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα στο κανάλι της Κηφισιάς βολιδοσκοπούν προγράμματα.

Μάλιστα σκέφτονται να επαναφέρουν ένα ριάλιτι που μεταδιδόταν από το Mega για δύο σεζόν. Όπως αναφέρει η «Realife» στο Star σκέφτονται να επαναφέρουν στις οθόνες μας το ριάλιτι «Φάρμα» το οποίο μεταδιδόταν πριν από 15 περίπου χρόνια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.

Τα δικαιώματα του ριάλιτι είχε αποκτήσει ο ΑΝΤ1 αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ από το κανάλι του Αμαρουσίου. Αν τελικά το συγκεκριμένο ριάλιτι πάρει το πράσινο φως τότε θα «φάει» το MasterChef. Όπως αναφέρει η «Realife» στο Star σκέφτονται να σταματήσει η μετάδοση του μαγειρικού διαγωνισμού για να επανέλθει δριμύτερο τον Οκτώβριο του 2020 προκειμένου να μην ατονίσει το ενδιαφέρον του κοινού.