Νέο κανάλι… χαμηλού κόστους για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Όλες οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα του διαδικτυακού καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετράμε πλέον αντίστροφα.

Άτυπη πρεμιέρα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα το διαδικτυακό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το One Channel εξέπεμψε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη για τη δημαρχία του Πειραιά. Αυτό σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρώτη του καναλιού που τοποθετείται σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα στις 30 Απριλίου.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr επικαλούμενο πηγή της τηλεοπτικής αγοράς η Τρίτη του Πάσχα είναι η μέρα της πρεμιέρας του διαδικτυακού καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Συγγρού οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για τη μεγάλη πρεμιέρα

Θεωρείται μάλιστα ότι το διαδικτυακό εγχείρημα θα είναι και «πρόβα» όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατοχυρώσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου.

Διαφορετικές είναι οι πληροφορίες για τη διάρκεια που θα έχει το πρόγραμμα του καναλιού. Όπως αναφέρει το ethnos.gr το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 16:00 το απόγευμα και θα ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι θα είναι εξάωρο και θα ολοκληρώνεται στις 22:00 το βράδυ.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος ενώ εκπομπές επικαιρότητα θα έχουν έχουν τα εξής δίδυμα: Ανδρέας Παπαδόπουλος- Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Παπαχρήστος- Τζίνα Μοσχολιού, Δημήτρης Ν. Μανιάτης- Αθηναΐς Νέγκα. Όπως αναφέρει το ethnos.gr δοκιμαστικά για το διαδικτυακό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει κάνει ο Κώστας Γιαννακίδης, αλλά και ο Δημήτρης Δανίκας.