«Στον αέρα» το MasterChef:  Αποχωρεί ένας από τους τρεις κριτές;

«Στον αέρα» το MasterChef: Αποχωρεί ένας από τους τρεις κριτές;

Το Star καλείται να πάρει αποφάσεις.

Αλλάζουν τα δεδομένα στο MasterChef και σίγουρα τα νέα δεν θα αρέσουν καθόλου στους τηλεθεατές.

Λίγο πριν το ριάλιτι μαγειρικής φτάσει στο τέλος του για τη σεζόν που διανύουμε, η είδηση της αποχώρησης ενός εκ των τριών κριτών έπεσε σαν βόμβα όχι μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία μα και σε αυτά των ιθυνόντων του Star, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Όπως είναι γνωστό, το επιτυχημένο ριάλιτι έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για έναν ακόμα κύκλο, μιας και η συνταγή αποδείχτηκε κάτι περισσότερο από επιτυχημένη.

Ωστόσο, πληροφορίες  της «Real Life», θέλουν έναν εκ των τριών κριτών να είναι αντίθετος με τη συνέχιση του παιχνιδιού την ερχόμενη σεζόν, καθώς θεωρεί πως το project θα κουράσει.

Όπως φαίνεται, αυτός είναι και ο λόγος που το Star έριξε στο τραπέζι τη λύση της «Φάρμας» προκειμένου του MasterChef να καθυστερήσει να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Στον αέρα» το MasterChef:  Αποχωρεί ένας από τους τρεις κριτές;

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως στην περίπτωση που το κανάλι αποφασίσει να επαναφέρει το ριάλιτι μαγειρικής τη σεζόν 2019 – 2020, ο συγκεκριμένος κριτής έχει δηλώσει πως σκοπεύσει να αποχωρήσει, επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων του MasterChef.

To Star, από τη μεριά του, θεωρεί ζωτικής σημασίας να μείνει η δομή της κριτικής επιτροπής ως έχει, μιας και η τριάδα των Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη έχει «δέσει» πολύ.

Άραγε ποιος από τους τρεις να ετοιμάζεται να αποχωρήσει;