Πρεμιέρα με δίωρη έκτακτη εκπομπή για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη (Pics & Vid)

Πρεμιέρα απόψε για το One TV του Βαγγέλη Μαρινάκη

Θα εκπέμψει με οκτάωρο πρόγραμμα.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το διαδικτυακό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα εκπέμψει για πρώτη φορά με πλήρες πρόγραμμα.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες το One Channel θα ξεκινήσει το ιντερνετικό του ταξίδι απόψε το απόγευμα στις 16:00. Όπως έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμά του θα είναι οκτάωρο ενώ επικεφαλής του όλου εγχειρήματος είναι ο Σταμάτης Μαλέλης.

Το κανάλι είχε κάνει την πρώτη ανεπίσημη πρεμιέρα του στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά.

Όσον αφορά το πρόγραμμα θα αξιοποιηθούν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές από τα μέσα της Alter Ego. Στις 16:00 έως τις 18:30 οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης θα αναλύουν την επικαιρότητα. Από τις 18:30 έως τις 20:00 τη σκυτάλη θα παίρνουν ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού. Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Από τις δέκα το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα ο Δημήτρης Μανιάτης με την Αθηναΐδα Νέγκα, θα κάνουν απολογισμό της επικαιρότητας. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ημίωρα ένθετα, με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία. Πρέπει να πούμε ότι οι δύο διευθυντές των εφημερίδων Νέα και Βήμα Γιώργος Μαντέλας και Αντώνης Καρακούσης θα έχουν καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων.

Πρέπει να πούμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει φάκελο για την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου. Η υποψηφιότητά του βρίσκεται σε φάση ελέγχου.