Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά του ANT1

Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά του ANT1

Ποια είναι η υπόθεση της σειράς.

Η μυθοπλασία θα κυριαρχεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου τη νέα σεζόν που έρχεται θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με νέες σειρές που θα προστεθούν σε αυτές που είναι φέτος πλην της Επιστροφής που θα ολοκληρώσει τον κύκλο της. Οι ιθύνοντες του καναλιού βλέπουν ότι η συνταγή πετυχαίνει αφού βρίσκεται πλέον κοντά στην κορυφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr o ANT1 θα εντάξει στο πρόγραμμά του νέα καθημερινή κωμική σειρά. Όπως σημειώνεται σχετικά η σειρά θα έχει τον προσωρινό «Το Λαχείο» και πρόκειται για διασκευή της σειράς «When I was Rich» που μεταφράζεται ως «Όταν ήμουν πλούσιος».

Πρόκειται για σειρά που θα έχει την σκηνοθετική υπογραφή του Αλέξανδρου Πανταζούδη.

Σύμφωνα με το σενάριο, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους κερδίζουν τον πρώτο λαχνό που τους δίνει πάρα πολλά χρήματα! Οι τρεις κερδισμένοι είναι μία λαϊκή οικογένεια, μία ανύπαντρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και μία νεαρή κοπέλα που ζει με τη μητριά της με την ιστορία της να θυμίζει πολύ τη… Σταχτοπούτα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο σχεδιασμός αυτή βρίσκεται σε πολύ πρώιμη φάση αφού δεν έχουν κλείσει ακόμη οι ηθοποιοί της σειράς