«Μάτι, πούρα, κότερο»: Το ατυχές χιούμορ του Κανάκη που βαφτίστηκε σάτιρα (Vid)

«Μάτι, πούρα, κότερο»: Το ατυχές χιούμορ του Κανάκη που βαφτίστηκε σάτιρα (Vid)

Μάτι, πούρα, κότερο, όλα στο μπλέντερ…

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν το Ράδιο Αρβύλα την επιτομή της σατιρικής εκπομπής, που κάνει κριτική σε όλους, βρίσκει εμπνευσμένα βίντεο και κάνει χιούμορ υψηλού επιπέδου.

Κάποιοι άλλοι μπορεί απλώς να θεωρούν τον Αντώνη Κανάκη έναν ευφυέστατο άνθρωπο που ξέρει να πουλάει το προϊόν του καλύτερα απ’ τον καθένα, δημιουργώντας υπεραξία σε μια πολύ μέτρια εκπομπή, η οποία στη χαβούζα της ελληνικής τηλεόρασης μοιάζει με όαση. Όποια γνώμη και να έχεις για το Ράδιο Αρβύλα και τον Κανάκη δεν γίνεται να μην ένιωσες μια τρομακτική αμηχανία βλέποντας το χθεσινό βίντεο για τις διακοπές του Τσίπρα στο κότερο.

Και είναι εντυπωσιακό, πώς ενώ έχεις τόσο υλικό για σάτιρα μετά το νέο αυτογκόλ του πρωθυπουργού επιλέγεις να δημιουργήσεις ένα πράγμα που θύμιζε οικογενειακές ιστορίες γραμμένες από τον Γιώργο Αυτιά.

Πούρα, κότερα, νεκροί στο Μάτι, όλα στο μπλέντερ σε ένα αποτέλεσμα που μπαίνει στο Top των χειρότερων στιγμών του Ράδιο Αρβύλα.

Ναι, ήταν παραπάνω από μια αποτυχημένη προσπάθεια σάτιρας, αλλά εξίσου άστοχο, τραγικό και εμπαθές είναι να φτάνεις στο άλλο άκρο και να λες ότι ήταν μέρος της προπαγάνδας του ΣΚΑΪ για να πλήξει την κυβέρνηση και ότι αν ήταν σε άλλο κανάλι δεν θα έπαιζαν ποτέ το συγκεκριμένο βίντεο.

Είναι άλλο να κάνεις κριτική σε μια αποτυχημένη απόπειρα σάτιρας και άλλο να βλέπεις φαντάσματα και ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας παντού.

Λίγη σοβαρότητα ένθεν κακείθεν δεν βλάπτει…